Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Ρομαντισμός...το καύσιμο της αγάπης !


Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σε μια σχέση είναι η έλλειψη ρομαντισμού.
Ο καθένας βέβαια κατανοεί τον ρομαντισμό με τον δικό του τρόπο.
Κυρίως εμείς οι γυναίκες έχουμε ανάγκη από ένα λουλούδι...ένα δείπνο υπό το φως των κεριών...κάτι τελοσπάντων που θα δώσει στη σχέση μας έναν τόνο τρυφερότητας και θα μας απογειώσει.



Για να δούμε λοιπόν μερικές συμβουλές...κολπάκια για να επιβιώσει αυτή η μαγεία που ονομάζεται ρομαντισμός στη σχέση μας.


  • ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ : Ξύπνα λίγο νωρίτερα και ετοίμασε ένα πρωινό σύμφωνα με το γούστο του συντρόφου σου και συνόδευσέ το με μια προσωπική πινελιά,όπως ένα ερωτικό ραβασάκι πάνω στην χαρτοπετσέτα. Είναι ένας τρόπος να δείξεις αγάπη,φροντίδα και τρυφερότητα.


  • ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ : Ένα χάιδεμα στο μάγουλο,ένα απαλό φιλί στα χείλη,ένα τρυφερό σ΄αγαπώ θα ξεκουράσει τον σύντροφό σας και θα σας "δέσει" περισσότερο.H σωματική επαφή από την γυναίκα υποδηλώνει αγάπη στους άνδρες.



  • ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ-ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ : Ναι ναι...αρέσει πολύ στους άνδρες να τους εκφράσεις πόσο ελκυστικοί και γοητευτικοί είναι,πόσο καλοί σύντροφοι και πόσο τους θαυμάζεις που εργάζονται τόσο σκληρά. (Αυτοί δυστυχώς δεν τα καταφέρνουν με τις φιλοφρονήσεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν τους αρέσει να τους "επαινείς"!!!)





  • ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ : Δώστε του το 100% της προσοχής...αφήστε κάτω το κινητό ή το περιοδικό που διαβάζετε.Συζητήστε,γελάστε,ακούστε τα προβλήματά του.




  • ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ...ΓΙΑ 2 : Ένα ρομαντικό δείπνο με λίγη φαντασία,αναμμένα κεριά,φαγητό και κρασί σίγουρα θα το απολαύσει και δεν θα το ξεχάσει. Προγραμματίστε το είτε εντός σπιτιού είτε εκτός σε ένα πολύ όμορφο μέρος.


  • Σ' ΑΓΑΠΩ : Τον αγαπάτε αλλά όταν του το λέτε τον κάνετε πιο ευτυχισμένο.Πείτε το,μην το αποφεύγετε!





  • ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΘΟΥΣ : Προετοιμάστε μια ρομαντική βραδιά πάθους . . . χαμηλά φώτα . . . αναμμένα κεριά . . . αρωματισμένη ατμόσφαιρα . . . ένα χαλαρό μπανάκι . . . ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί . . . Παρακάτω δεν συνεχίζω...!



Ο ρομαντισμός έχει χαθεί σήμερα και από την πλευρά των ανδρών αλλά και από την πλευρά των γυναικών.Οι άντρες δυσκολεύονται να εκφράσουν τρυφερότητα αλλά κι εμείς οι γυναίκες το αποφεύγουμε πιστεύοντας πως είναι αποκλειστική "δουλειά" του άλλου φύλου.
Το ξέρω ότι πολλές από εσάς που θα διαβάσετε το άρθρο μου,θα το περιγελάσετε αλλά να ξέρετε αυτό μόνο : 
Ο ρομαντισμός είναι το καύσιμο της αγάπης κι αν θέλετε να ανάψει και πάλι η σπίθα του έρωτα να είστε εκεί πάντα για τον σύντροφό σας,να είστε ρομαντικές,να επικοινωνείτε μαζί του!

Περιμένω τα σχόλιά σας για το άρθρο μου.
Μέχρι το επόμενο post...να περνάτε ρομαντικές ημέρες & νύχτες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου